Tarieven

 

tarief eerste consult

intake gesprek, onderzoek en behandeling

120

 

 

tarief vervolg consult

  80

 

De behandelingen dienen aan het einde van ieder consult te worden voldaan. U kunt bij ons pinnen. De factuur met de betalingsbevestiging kunt u gebruiken voor de vergoeding door uw verzekeraar.

 

Vrijwel alle zorgverzekeraars in Nederland vergoeden de kosten van osteopathie of een deel ervan indien de behandelaar erkend osteopaat is.

Raadpleeg voor de actuele vergoedingen van uw zorgverzekeraar de website van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO).

 

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken onder het telefoonnummer 0115-611636 of u kunt persoonlijk bij ons aan de balie een afspraak maken. De receptie is beschikbaar van 09.00u tot 17.00u.

Het kan echter voorkomen dat de telefoon een moment niet kan worden opgenomen en u het antwoordapparaat treft. Spreek dan uw naam en telefoonnummer in, u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

 

Afspraken dienen - indien noodzakelijk - uiterlijk 24 uur voor de behandeling geannuleerd te worden. Bij niet annuleren of annulering binnen 24 uur voor de afspraak behoudt de praktijk osteopathie Terneuzen zich het recht voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen.